Vacature logistiek medewerker

Functieomschrijving
Als logistiek medewerker zorg je dat het logistiek proces zo soepel mogelijk loopt. Vanaf het ontvangst van nieuwe zendingen tot aan de levering bij de klant.

Werkzaamheden
Nieuwe binnenkomende zendingen controleren en in het magazijn plaatsen (laden & lossen).
Nieuwe leveringen klaarzetten en leveren bij de klanten. Sommige artikelen vragen om een goede fysieke gesteldheid dus het is belangrijk dat je fysiek fit bent. Je zorgt dat het magazijn tip/top in orde is en voert regelmatig stocktellingen uit.
Afvullen, labelen, verpakken en ompakken van producten behoren tot je taken.
Kortom, je bent allround inzetbaar en je bent in staat om snel te schakelen.

Functieomschrijving
Je bent fit, stipt en correct.
Je bent technisch onderlegd.
Je spreekt minimaal Nederlands en Papiamentu.
Je hebt een rijbewijs en liefst ervaring als logistiek medewerker.
Je bent een allrounder met proactieve houding.

Wat wij bieden

  • Een Inspirerende Werkomgeving: Je komt terecht in een gemotiveerd en enthousiast team, binnen een dynamische en innovatieve organisatie met een informele en prettige werksfeer.
  • Groeimogelijkheden: We bieden volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen de organisatie. Je krijgt de kans om je talenten te ontwikkelen en je ambities waar te maken.
  • Marktconform Salaris: We bieden een competitief en marktconform salarispakket, passend bij je ervaring en vaardigheden.
  • Diverse en Uitdagende Projecten: Je gaat werken aan uiteenlopende opdrachten en projecten, wat zorgt voor veel afwisseling en uitdaging in je werk.

Interesse? Stuur dan je motivatie met CV naar info@boutmyagencies.com

Comments are closed.