KITCHEN

Zoekt u betaalbare producten om snel en efficiënt uw keuken te reinigen en te ontsmetten?

Dan bent u aan het goede adres.

Vandaag de dag is grondige keukenschoonmaak geen vrijblijvendheid maar een verplicht onderdeel wat frequent door de overheid wordt getoetst. Klik hier om ons artikel over keukeninspecties te lezen.

Naast de gewone chemie, hebben wij ook producten voor vaatwas, steamers en ovens, afvoeronderhoud, vetvangputten, RVS-cleaners, ...

HET KDS SYSTEEM HEEFT ALLES WAT U ZOCHT OM KWALITEITSPRODUCTEN ECONOMISCH, VEILIG, EENVOUDIG EN NAUWKEURIG TE KUNNEN VERDUNNEN.

• U verkrijgt in alle veiligheid een gebruiksklaar product om te reinigen, te ontvetten, te desinfecteren of te ontgeuren.

• Het doseerapparaat met gesloten omloop voorkomt vervuiling.

• Zonder manipulatie van de producten verkrijgt u de juiste verdunning voor een zuinig, eenvoudig en moeiteloos gebruik.

Exacte dosering en juiste concentratie bij het werken met geconcentreerde producten is van fundamenteel belang in het HACCP-Plan.

EEN TOTAALOPLOSSING VOOR EEN OPTIMALE HYGIËNE.

Zep levert de benodigde apparatuur zodat u direct aan de slag kunt. Door gebruik van het totale KDS-systeem (doseerapparaat, producten, reinigingsprocedures, hygiënewerkplannen en controlebladen), gebruikt u de juiste producten in de juiste dosering op de juiste plaats. Verspillingen door foutief productgebruik behoren tot het verleden en een optimale reiniging en hygiëne is het resultaat. Voor een correcte naleving van de HACCP Hygiënecode voorziet Zep u kosteloos van een hygiëne werkplan, een controleblad en reinigingsprocedures.

REINIGEN EN DESINFECTEREN ZIJN EEN BELANGRIJK ONDERDEEL VAN HET HACCP-PLAN IN DE WETGEVING.

Wat betekent een Zep KDS-systeem voor uw bedrijf?

Met het KDS-systeem verleent Zep service, advies en ondersteuning betreffende de in de artikelen 30 en 31 uit het warenwetboek beschreven eisen die voortkomen uit Europese richtlijnen. Uw bedrijf zal op het gebied van reiniging en desinfectie uitstekend voldoen aan de eisen voor HACCP (hetzij volgens de richtlijnen zoals die beschreven staan in uw branche-specifieke hygiënecode, hetzij volgens uw eigen geschreven HACCP-zorgsysteem). Naast het belang van het naleven van de regelgeving is ook de bewustwording van de huidige moderne consument belangrijk. De consument schenkt hier steeds meer aandacht aan. Voor ondernemers of instellingen is het dan ook belangrijk om zich positief te profileren op het gebied van reiniging en hygiëne.

U stelt hoge eisen aan reiniging en hygiëne, Zep helpt u daarbij.

Bel ons nu voor een vrijblijvende kennismaking: +5999 843 28 67

pdfENG - Kitchen

Comments are closed.